Banca Romaneasca
Login
Banca Romaneasca
versiunea romana/ english version
Va rugam sa introduceti numele de utilizator si parola
Utilizator:
Parola:
Pentru orice fel de problema in accesarea serviciului, va rugam sa ne contactati in zilele lucratoare, de luni pana vineri intre orele 08.00-20.00.

Telefon:
+4 021 305.95.05

Email:
suport.IB.retail@eximbank.ro

Recomandari de securitate

Va reamintim ca Exim Banca Romaneasca nu solicita, in nicio situatie, din proprie initiativa, informatii confidentiale (nume utilizator si parola pentru accesul la serviciul de Internet Banking e-bancamea, numarul cardului, data expirarii si codul PIN al acestuia etc.), in mod direct, telefonic sau prin e-mail.

Daca primiti solicitari de a furniza informatii personale de tipul celor mentionate mai sus, sunteti rugat sa nu le dati curs si sa contactati imediat Banca, dupa caz, la numarul de telefon 021.305.95.05 sau e-mail suport.IB.retail@eximbank.ro (asistenta Internet Banking) sau 021.304.81.00 (Call Center Carduri).

In cazul in care, pe durata utilizarii serviciului de Internet Banking e-bancamea observati un comportament neobisnuit al aplicatiei, ca de exemplu aparitia unui mesaj care anunta ca aplicatia este indisponibila si care va cere reautentificarea sau introducerea unui nou cod token, va rugam sa nu dati curs cererii, sa inchideti calculatorul si sa contactati Banca.